Katering Perkahwinan dan Katering Lengkap Perkahwinan untuk majlis perkahwinan anda

Posted

Assalamualaikum wbt. Mahligai Impian Catering sangat berbesar hati ingin memperkenalkan seleksi pakej katering perkahwinan kami. Bagi mereka yang mementingkan bajet dan ekonomi, kami sediakan pakej katering murah khas untuk perkahwinan serendah dari RM4.80* RM6.50* per pax. Ya, mmg betul-betul murah. Sila lawati pakej katering perkahwinan murah kami

Untuk yang membuat majlis indoor atau di dalam dewan, kami menyediakan catering perkahwinan dewan yang serendah dari RM14.50* per pax. Kami sediakan hidangan pengantin, VVIP dome, PA system, DJ, sistem karaoke, beserta kek 4 tingkat, meja & kerusi dan lain-lain lagi. Sila klik pakej katering perkahwinan dewan Mahligai Impian untuk melihat butiran yang lebih terperinci.

Bagi pengantin yang ingin membuat catering perkahwinan outdoor seperti di taman (ala2 wedding garden) ataupon di sekitar rumah, kanopi dan khemah diperlukan. Oleh itu kami menawarkan katering kahwin kanopi serendah dari RM15.50* per pax. Kami sediakan Kanopi, hidangan pengantin, VVIP dome, PA system, DJ, sistem karaoke, beserta kek 4 tingkat, meja & kerusi dan lain-lain lagi. Sila klik pakej katering perkahwinan kanopi Mahligai Impian untuk melihat butiran yang lebih terperinci.

Untuk mereka yang tidak mahu pening-pening untuk persiapan perkahwinan, kami juga menyediakan pakej katering lengkap perkahwinan serendah dari RM18.00* per pax. Complete all in one. Pakej Catering Perkahwinan Lengkap ini menyediakan pakaian persalinan, solekan dan andaman, Pelamin dan hiasan, pintu gerbang, hiasan meja pengantin, fotografi dan sticky album, kumpulan kompang dan macam-macam lagi. Sila klik pakej katering lengkap perkahwinan Mahligai Impian untuk melihat butiran yang terperinci. Juga yang paling istimewa adalah kami sediakan FREE 3H2M pakej pelancongan** di dalam malaysia jika booking pakej lengkap perkahwinan dari Mahligai Impian sekarang!

Macam bestkan? Memang best pon… sbb harga pakej katering perkahwinan yang kami tawarkan ini adalah antara katering termurah dalam market compare kan dengan servis yang kami sediakan. Sila buat tempahan katering kahwin yang kami tawarkan sekarang sementara pakej catering perkahwinan ini masih lagi dalam stok. (macam jual barangla plak ada stok2 ni) :-)

*harga untuk 1000pax

** tertakluk pada terma dan syarat

**promosi free 3H2M telah tamat (dikemaskini pada 22 Oktober 2011)

ps: pakej dikemaskini pada 22 oktober 2011 dan berkuat kuasa serta merta. Harap maklum.

katering lengkap perkahwinan